Dr Ilse Rayen

 

Ilse@kapra.be

Kinderarts

Ilse Rayen, integraal kinderarts met ruime ervaring in de algemene kindergeneeskunde, kinderpsychiatrie en ontwikkelingsstoornissen.

Vanuit mijn passie voor diagnostiek en mijn oorzakelijke manier van denken, startte ik in 2015 mijn eigen praktijk. De bijkomende opleidingen homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde, sterkten mijn overtuiging dat de oorzaak van een gezondheidsprobleem kan gevonden worden. Meer nog, dat chronische klachten kunnen voorkomen of behandeld worden.

 

In de praktijk wordt de tijd genomen om, aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek, te verkennen waar uw kind hinder van heeft. Een bloedname, beeldvorming, stoelgangs- en/of urineonderzoek wordt zo nodig aanvullend verricht. Na bespreking van de resultaten mag u rekenen op een multidisciplinaire aanpak met respect voor uw persoonlijke visie. Naast de samenwerking met mijn collega’s, kan ik ook rekenen op de ondersteuning van kinesisten, logopedisten, osteopaten, kinderartsen uit de regio en de academische ziekenhuizen.

 

De vaccins, geadviseerd door de Hoge Gezondheidsraad, zijn ter beschikking in de praktijk. In onderling overleg met u als ouder, kan uw kind gevaccineerd worden. Voor- en nabehandeling met fytotherapie en/of homeopathie behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ik geef u hieromtrent graag meer tekst en uitleg verder op deze website.

Kapra+ heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van huilbaby’s, verteringsproblemen, voedingsintoleranties, recidiverende infecties, slaap- en gedragsproblemen en chronische vermoeidheid.

Als integraal kinderarts begeleid ik baby’s en kinderen van 0 tot 16 jaar.

Bloedafnames trachten we zo kindvriendelijk mogelijk te laten verlopen door gebruik te maken van verdovende pleisters en door de aandacht van uw kind enigszins af te leiden.

Voor deze bloedafnames kan uw kind in de praktijk terecht bij pediater Ilse of op afspraak in de vertrouwde thuisomgeving met hulp van verpleegkundige Cathia.

Curriculum Vitae