Wie doet wat

Integraal kinderarts

Ilse Rayen, integraal kinderarts met ruime ervaring in de algemene kindergeneeskunde, kinderpsychiatrie en ontwikkelingsstoornissen.

Vanuit mijn passie voor diagnostiek en mijn oorzakelijke manier van denken, startte ik in 2015 mijn eigen praktijk. De bijkomende opleidingen homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde, sterkten mijn .....

Orthomoleculair therapeute

Ik ben Michèle Germeau en ik noem mezelf een ervaringsdeskundige…


In mijn pubertijd startte mijn zoektocht naar gezondheid, via eigen ervaringen waren alle pijlers me reeds duidelijk.


De sleutel is het geheel van lichaam en geest die onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan. De werkelijkheid echter was een proces van lange adem waar ik telkens weer een puzzelstukje ontdekte.


Ik startte met “saaie recepten” aan te passen naar gezonde en lekkere maaltijden.

Met een passie voor creativiteit vond ik een manier om de “straf” van dieetvoeding om te toveren naar goesting!

Zo groeide de honger naar meer kennis. Via opleidingen van allround voedingsdeskundige & orthomoleculaire therapie wist ik deze honger deels te stillen.

MEER WETEN

Osteopaat

Chris Van Schel, osteopaat met speciale aandacht voor de behandeling van baby’s en kinderen.

Vanuit mijn ervaringen in de algemene osteopathie werd ik steeds meer geboeid door de problematiek bij baby’s en kinderen.

Overtuigd van het nut van de vroege behandeling van kinderen heb ik mij verder bekwaamd in het hoe, wat en waarom van het ontstaan en bestaan van klachten bij kinderen en baby’s.


U kan bij mij terecht voor het osteopatische aspect van de multidisciplinaire aanpak binnen onze praktijk Kapra+.

Workshops


Er worden maandelijks workshops georganiseerd voor de begeleiding bij  oa. gluten en melk intoleranties. Vaak merken we dat kinderen met chronische ziekten dierlijke melkproducten en gluten moeilijk verteren.  Indien dat bij uw kind het geval is kan dat een een aanhoudende laaggradige ontsteking geven en is het belangrijk om deze voedingsstoffen  tijdelijk te  mijden tijdens het herstel van de darmen. 

Dit is echter niet zo simpel. Zeker niet bij opgroeiende kinderen en kan je, als je dit niet goed aanpakt, van de  drup in de regen belanden.   Daarom organiseren we workshops ter ondersteuning.  U kan in de online agenda terugvinden wanneer deze plaatsvinden en hierop inschrijven.  Deze workshops worden gegeven door een gecertificeerd orthomoleculair therapeut en kosten 50 euro voor 2 uur begeleiding. 

Kinderartsenpraktijk KAPRA+ - Nobellaan 5 -
3500 Hasselt - 011/911688

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacy policy voor meer details.

OK