Wie doet wat

Integraal kinderarts

Ilse Rayen, integraal kinderarts met ruime ervaring in de algemene kindergeneeskunde, kinderpsychiatrie en ontwikkelingsstoornissen.

Vanuit mijn passie voor diagnostiek en mijn oorzakelijke manier van denken, startte ik in 2015 mijn eigen praktijk. De bijkomende opleidingen homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde, sterkten mijn .....

Emily Huyghens, orthomoleculair therapeute volgens de kPNI. Overtuigd van het belang van een “sterke start” in het leven begeleid ik binnen Kapra vooral kinderen, vrouwen tijdens de zwangerschap en vrouwen met een kinderwens op weg naar een gezonde levensstijl. Aangezien het kind de spiegel is van de ouders begeleid ik, indien gewenst, ook de ouders graag mee. In het kader van een optimale behandeling hecht ik veel belang aan een goede samenwerking met mijn collega’s Ilse Rayen, Chris van Schel en Gert Gerits.

Osteopaat

Chris Van Schel, osteopaat met speciale aandacht voor de behandeling van baby’s en kinderen.

Vanuit mijn ervaringen in de algemene osteopathie werd ik steeds meer geboeid door de problematiek bij baby’s en kinderen.

Overtuigd van het nut van de vroege behandeling van kinderen heb ik mij verder bekwaamd in het hoe, wat en waarom van het ontstaan en bestaan van klachten bij kinderen en baby’s.


U kan bij mij terecht voor het osteopatische aspect van de multidisciplinaire aanpak binnen onze praktijk Kapra+.

Kinderartsenpraktijk KAPRA+ - Nobellaan 5 -
3500 Hasselt - 011/911688

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacy policy voor meer details.