Orthomoleculair therapeut

Anke van der Heyde

 

anke@kapra.be

Anke van der Heyde, orthomoleculair en relaxatietherapeut met ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Als een kind gedreven door de ‚waarom-vraag’, begeleid ik jong en ervaren naar een levensstijl die aansluit bij de noden.

 

In samenwerking met dokter Ilse Rayen en vroedvrouw Leen Heusdens, verken ik welke voeding en/of ontspanningstechnieken ondersteunend kunnen zijn tijdens de behandeling. ‚Verteren’ wordt in de ruimste zin van het woord benaderd!

 

Gebeten om te weten en vanuit vertrouwen in de zelfherstellende kracht van het menselijk lichaam, begeleid ik kind én context. Verterings-, hormonale en stressgerelateerde problemen krijgen de aandacht die ze vragen, een complementaire aanpak is gegarandeerd.

 

De overtuiging dat elk kind het kind in ons én zichzelf verdient, drijft me mijn kennis te delen in individuele begeleidingstrajecten, workshops en thema-avonden. Actuele tekst en uitleg vindt u in de praktijk, deze website en de Facebook pagina.

 

Ik deel met zorg mijn kennis en ervaring omtrent vermoeidheidsklachten, maag- en darmklachten, emotionele problemen, slaapproblemen, hoofdpijn en migraine, hormonale problemen en ter ondersteuning van klachten voor, tijdens en na een zwangerschap.

 

Tekst en uitleg aangaande voeding en -suppletie bij een kinderwens of zwangerschap en een orthomoleculair voedingspatroon bij kinderen, wordt met minstens evenveel enthousiasme gegeven.